What's new

Despre webhost

Sonia

Administrator
Administrator
Ca tot am cautat zilele astea ca o nebuna o firma de host pentru comunitate care sa NU limiteze conexiunile concurente ,am zis sa vorbesc putin despre firmele hosting cu care am avut eu de a face pana acum .
Sa incep cu cea mai proasta
Cubenode.com
Care e treaba cu cubenode? Mai daca nu ai nevoie de protectie sau de suport e perfect . De miscat ,se misca bine dar daca se intampla ca cineva sa aibe nervi pe tine si sa iti atace site-ul ... nu primesti nici un ajutor . Mie de exemplu mi s-a spus asa " pai daca aveti nevoie de protectie incercati la Ovh ca noi nu avem" ... Iar cu suportul ... pui intrebarea azi si daca ai noroc ti se raspunde maine :))

BlazingFast

Este o firma serioasa ,webhostul se misca bine . Ce nu imi place mie este ca ii apuca mentenata sau lucrarile fix cand iti e lumea mai draga ,in mijlocul zilei sau seara cand ai multi vizitatori pe forum ..
Suportul este foarte bun ,raspund repede . Iar cand ii intrebi de ce ai site-ul picat la ore de varf ,ti se raspunde ca daca acum au aparut problemele ,acum le rezolvam . Bun ,pot sa inteleg asta daca se intampla o data pe luna hai de doua ori ... dar cand devine obicei nu pot sa mai inteleg ...

Namecheap
Ieftin ,suport foarte rapid , dar sa zicem ca e potrivit doar pentru proiecte mai micute .. site de prezentare , blog ,poate chiar un forum ..dar doar pana il pui pe picioare ...

Hostico

Sunt seriosi , suportul e rapid dar pentru xenforo consider ca nu e potrivit . Au limita in ceea ce priveste conexiunile concurente ,mai precis 15 . Cand le-am spus ca asta este o problema pentru mine si ca forumul meu are probleme din aceasta cauza mi-au spus ca singura varianta pentru mine ar fi un vps ... Ce sa fac eu cu un vps cand forumul nu are nici macar 1 an si am cca 350 conturi inregistrate pana in acest moment. Nu s-ar justifica cheltuiala cu un vps .... Acesta a fost si motivul pentru care am renuntat la ei .

Namebox

Nu pot sa spun prea multe despre ei. Au un suport ok , raspund cat de cat repede la solicitari , au datacenter si in Romania si in Germania ,nu au limita cand vine vorba de conexiuni concurente .
Ramane de vazut daca voi mai avea probleme cu forumul sau nu , abia atunci imi pot forma o parere .


Voi ce experiente ati avut cu firmele de hosting?
 
Top