What's new

Welcome to Onforum.net - Web and gaming resource community

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Ask question

Ask Questions and Get Answers from Our Community

Answer

Answer Questions and Become an Expert on Your Topic

Contact Staff

Our Experts are Ready to Answer your Questions

Filelist.ro devine filelist.io/ flro.org

Sonia

Administrator
Administrator
Joined
Jan 27, 2019
Messages
1,166
Reaction score
3,018
Points
113
Location
Bucharest
Website
dozadeblog.ro
Credits
230
Cu o vechime de 12 ani pe piața românească de torrents, Filelist.ro nu a mai putut fi accesat, iar cei care intrau totuși erau întâmpinați de mesajul de mai jos: „Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile art.249 din Codul de procedură penală. Prezentul nume de domeniu face obiectul unei cauze penale.”


Coincidență sau nu, în urmă cu două săptămâni, administratorii Filelist anunțau că domeniul site-ului se va schimba în curând din filelist.ro în filelist.io, fără să dea explicații în legătură cu această decizie.

Legat de sechestrarea domeniului vechi, cei de la filelist nu au mai multe detalii, după cum spune și mesajul postat pe noul domeniu, filelist.io.

„Am vrea să vă oferim mai multe detalii legate de sechestrarea domeniului .ro, însă nu avem. Cât știți voi, atâta știm și noi. Din acest motiv am și amânat acest anunț, deoarece speram să apară ceva detalii între timp.
Nu a fost primit niciun takedown notice/DMCA, pur și simplu au dat jos domeniul în cursul zilei de ieri.


Legat de server, încă de la începutul acestui site, au fost luate toate măsurile posibile pentru protejarea userilor. Însemnand că, chiar și dacă printr-o metodă sau alta autoritățile pun mâna pe server, sunt multiple sisteme de protectie și criptare pentru a preveni accesul la baza de date și/sau alte fișiere.


Treaba asta se pare ca s-a intamplata acum vreo 3 saptamani ... eu am aflat abia azi pentru ca am vrut sa intru sa descarc un torrent...
În funcție de ce alte detalii aflăm o să decidem cu ce acțiuni continuăm”, se arată pe site-ul filelist.io.
 

Riog

Member
Joined
May 10, 2020
Messages
37
Reaction score
2
Points
6
Credits
0
Multumesc frumos pentru informatie, ai cumva idee cum se poate si obtine o invitatie in 2020?

Am pierdut vechi-ul cont si as dori sa imi refac contul dar nu dau de o invitatie :oops:
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top