Welcome to Onforum.net - Web and gaming resource community

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Parlamentul European IGNORĂ cererile lui Klaus Iohannis

Antharas

Member
Credits
10
Parlamentul European va vota, în ședința de plen din 14 noiembrie, rezoluția privind statul de drept în România, conform proiectului de agendă publicat pe site-ul instituției europene.
Potrivit agendei publicate pe site-ul Parlamentului European, în ședința plenului PE care va avea loc la Strasbourg pe 14 noiembrie, între orele 12.30 și 14.30, figurează și o moțiune pentru adoptarea unei rezoluții privind statul de drept în România.
Citește și: S-a aflat! Ce indemnizație de merit primește Draga Olteanu Matei, lunar, de la stat
ADVERTISING
inRead invented by Teads
Referitor la acest subiect preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că adoptarea unei astfel de rezoluții cu privire la România de către PE, este neobişnuită, mai ales că vine cu o lună înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către ţara noastră.
„PE are dreptul să dezbată teme şi e dreptul lor să voteze rezoluţii. Am subliniat că prezenţa mea în PE nu avea legătură cu dezbatere aceea despre statul de drept în România. Am făcut declaraţii în România despre subiect. România este o democraţie funcţională şi respectă statul de drept, dar este o democraţie vie şi avem abordări despre care unii nu au opinie bună. Nu vreau să intru mai adânc în dezbaterile interne din România aici în PE. E extrem de neobişnuit pentru PE să dezbată şi să voteze o rezoluţie cu doar o lună înainte de a prelua preşedinţia Consiliului UE. Decizia aparţine PE",a spus Iohannis.
 

About us

OnForum.net is a resource community where aspiring webmasters and designers can share content and receive support for a wide variety of software platforms. We are working every day to make sure our community is one of the best.

None of the files are hosted on this site.

PARTNERS

Follow us

We recommend

Doza de Blog
Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

The advertises that you'll see aren't intrusive they just help us to keep the community alive

If you don't want to see those ads just buy an upgrade.

Thank you for understanding!