- Reaction score
- 4,119
- Website
- dozadeblog.ro
- Credits
- 332
In acest topic puteți recomanda filme sau seriale doar spuneți numele filmului și argumentați 
Se pare că o să am ce face aziÎncep eu.
Miss Bala
Dacă vrei acțiune, dacă vrei sa stai cu sufletul la gura de la începutul filmului și pana la final îl recomand cu mare drag.
Am fost la avanpremiera (premiera e pe 3.05) și pot sa spun ca am fost plăcut surprinsa.
De fel îmi cam dau seama ce urmează sa se întâmple... Ei bine.. Aici abia dacă mi-am dat seama de o faza..
Va las aici trailerul
Încep eu.
Miss Bala
Dacă vrei acțiune, dacă vrei sa stai cu sufletul la gura de la începutul filmului și pana la final îl recomand cu mare drag.
Am fost la avanpremiera (premiera e pe 3.05) și pot sa spun ca am fost plăcut surprinsa.
De fel îmi cam dau seama ce urmează sa se întâmple... Ei bine.. Aici abia dacă mi-am dat seama de o faza..
Va las aici trailerul
Am vazut filmul acesta de curand, pot sa spun ca este genialJohn Wick: Chapter 3 ( 1 si 2 sunt deja vazute)
abia astept sa apara in cinematografe, din cate am inteles lansarea o sa fie luna asta
Thread starter | Similar threads | Forum | Replies | Date |
---|---|---|---|---|
![]() |
Recomandari seriale | Free discussions | 0 |
OnForum.net is a resource community where aspiring webmasters and designers can share content and receive support for a wide variety of software platforms. We are working every day to make sure our community is one of the best.
Dear User!
We found that you are blocking the display of ads on our site.
Please add it to the exception list or disable AdBlock.
The advertises that you'll see aren't intrusive they just help us to keep the community alive
If you don't want to see those ads just buy an upgrade.
Thank you for understanding!