What's new

Welcome to Onforum.net - Web and gaming resource community

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Ask question

Ask Questions and Get Answers from Our Community

Answer

Answer Questions and Become an Expert on Your Topic

Contact Staff

Our Experts are Ready to Answer your Questions

TIPS Top 25 trucuri pe internet în 2020

Sonia

Administrator
Administrator
Joined
Jan 27, 2019
Messages
1,207
Reaction score
3,109
Points
113
Location
Bucharest
Website
dozadeblog.ro
Credits
254
La nivel global, utilizatorii de internet sunt mai mult de 4,5 miliarde. Internetul este utilizat pe scară largă în multe domenii, indiferent dacă este pentru anumite scopuri de muncă sau pentru distracție.

Există o mulțime de trucuri utile pe internet, pe care unii nu le știu, în această postare am adunat 25 de cele mai bune trucuri de internet care vă vor îmbunătăți experiența online.

Am scris câteva sfaturi și trucuri interesante pe internet care vă pot ajuta:
1. Găsiți orice cuvânt sau expresie într-o pagină web

Nu puteți căuta un anumit cuvânt / propoziție într-o pagina cu prea mult text? Nimic nu este mai ușor decât ctrl + f pentru a-l găsi.

Doar apăsați ctrl + f pe pagina web și un afișaj de căutare va apărea doar tastați acea frază sau cuvânt și apăsați enter.

2. Google în 1998

Vrei să știi cum a fost google în anii 19? trebuie doar să tastați „google în 1998” și să vi se ia pagina de start a google din 1998.3. Introduceți sunetul animalelor

Acest truc este foarte distractiv pentru copii căutați fraza de mai sus în google și puteți auzi sunetul real al animalelor sau al păsărilor.


4. ctrl + d

ti-a placut orice pagina web? doar apăsați tasta rapidă dată și pagina dvs. web favorită va fi marcată în browserul dvs., acum îl puteți accesa oricând cu un singur clic.
5. Căutați expresia exactăuneori vrem să căutăm un site web sau o pagină web care să mențină expresia specifică, astfel încât, în acest caz, puteți utiliza citatul dublu ("").

Trebuie doar să tastați orice în citatul dublu ("") și căutarea pe Google vă va arăta rezultatul care conține expresia exactă.


6. Descărcați orice folosind metoda de indexareDoriți să descărcați orice film, software sau vreo melodie? atunci nu trebuie să parcurgi site-uri web dăunătoare.

Trebuie doar să tastați indexul „numele filmului sau software-ul” și să apăsați enter ,acum faceți clic pe oricare dintre linkuri, veți vedea linkul de descărcare directă pur și simplu faceți clic și bucurați-vă.

7. Accesați Whatsapp în browserul WebUrmați acești pași simpli:

Deschide whatsapp pe telefon
Uită-te la colțul din dreapta sus
faceți clic pe trei bare punctate
browserul web deschis în PC
Scanează codul
Boom! Acum puteți trimite mesaje, primi etc., la fel ca în mod regulat WhatsApp-ul dvs. Android.

8. Descărcați orice videoclip YouTube

Puteți descărca orice fel de videoclipuri YouTube în doar doi pași:

Întoarceți-vă la adresa URL și înlocuiți www. pentru a „ss” și pentru a apăsa introduceți de ex: (https://www.youtube.com/xyz la sswww.youtube.com/xyz)
veți fi redirecționat către un site web.
Acum alege calitatea videoclipului și dă clic pe descărcare.

9. Accesați bara de adrese fără a utiliza mouse-ul


Pentru acea apăsare ctrl + l și, vă va ajuta să mutați cursorul la bara de adrese fără a utiliza mouse-ul.

10. Accesați motorul de căutare în bara de adrese


Puteți avea direct un motor de căutare pe bara de adrese doar apăsând ctrl + k / ctrl + E avantajul folosind această scurtătură este că nu va trebui să vă întoarceți în motorul de căutare.


11. Vrei să știi dacă poza de profil este originală? (pentru telefon / pc)
Folosind acest truc, puteți căuta folosind o imagine Google pe care o veți face cu imaginile aferente, astfel încât să puteți ști cu ușurință dacă imaginea este falsă sau reală și, de asemenea, o utilizați și în alte scopuri.


Prnt screen pe acea imagine
Accesați secțiunea cu imagini din Google veți vedea o pictogramă pentru cameră mică trebuie doar să atingeți și să încărcați cea pe care doriți să o verificați
Google îți va arăta rezultatul aferent dacă găsești imagini similare sau aceeasi imagine .
pentru telefonul Android deschideți google în modul desktop și urmați acești pași

12. CTRL + SHIFT + N


Puteți merge direct în modul incognito apăsând ctrl + shift + N unde datele dvs. de navigare nu vor fi stocate și puteți vizita orice site fără a vă stoca datele în istoric

13. Descărcați gratuit orice joc high-end

Pentru a descărca orice joc de ultimă generație, cum ar fi Resident Evil 7, GTA 5, Red Dead Redemption 2, accesați site-ul nosTeam.ro

14. Verificați viteza dvs. de internet
Doriți să vă cunoașteți viteza pe internet? accesați speedtest.net și faceți clic pe butonul mare Go și vă va afișa toate informațiile despre viteza de descărcare și încărcare de pe internet, precum și ping.

15. Pagini web offlineAveți o conexiune de internet proastă? acesta este un truc foarte util pe care îl puteți deconecta atât de multe pagini web pentru a le citi mai târziu.

Pentru PC / Android
Apăsați ctrl + s Și salvați-l
Pentru Android în browserul dvs. faceți clic pe meniul cu trei puncte >> share >> Print >> faceți clic pe un triunghi mic și îl salvați

16. Vizionați videoclipuri YouTube restricționate de vârstă fără conectare


După acest truc acum nu aveți nevoie de conectare pentru a viziona videoclipuri cu vârstă restricționată pe YouTube, trebuie doar să urmați pașii urmatori:
Faceți clic pe URL-ul videoclipului și adăugați „nsfw” înainte de www. și apăsați enter
acum veți fi redirecționat către un alt site web, unde puteți viziona videoclipul dorit.

17. Vedeți Parola salvată în browser

Uneori dorim să cunoaștem parolele pe care le salvăm în browserul nostru, prin faptul că puteți vizualiza cu ușurință parolele salvate în doar câțiva pași.

deschideți secțiunea de conectare a site-ului web pe care doriți să-l cunoașteți și faceți clic dreapta >> inspect


Acum schimbați cuvântul în „text” și apăsați Introduceți, vedeți că va fi vizibil


18. Verificați dacă site-ul este sigur sau nu

Dacă aveți orice îndoială că site-ul pe care navigați este sigur sau nu, puteți utiliza acest truc pentru a găsi site-ul este legitim sau nu

Trebuie doar să copiați adresa URL dată și să schimbați site-ul websitename.com pe numele site-ului dvs.

URL: http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=websitename.com

De exemplu: ("http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=youtube.com")

19. Găsiți fraza care lipsește folosind Google

Se întâmplă adesea când uităm orice frază specifică, poate fi orice, fie că este vorba de un cântec sau de un citat, așa că este foarte greu de reținut.

Pentru a găsi cuvântul care lipsește în fraza, puteți utiliza google, introduceți fraza în citat dublu și completați cuvântul lipsă cu un asterisc („*”) și apăsați Enter.20. Obțineți linkul de descărcare directă a oricărei melodii
Ai obosit să cauți melodii pe site-uri web si sa fii intampinat de tot felul de reclame? acum, după acest truc, veți putea descărca orice melodie într-un singur clic.

Doar copiați fraza dată mai jos și înlocuiți „numele melodiei” în melodia dorită și apăsați introduceți, acum faceți clic pe primul link sau al doilea și veți vedea linkul de descărcare directă a melodiei respective, descărcați și bucurați-vă.

Cod: intitle: index.of? Numele melodiei
De exemplu: (intitle: index.of? Radiohead creep)

21. ctrl+Enter

Introduceți orice în bara de căutare și apăsați ctrl + Enter și care va fi înconjurat de www. și .com

22. Obțineți direct fișierul pdf


Dacă doriți să descărcați ceva cum ar fi note, cărți sau orice subiect în formă pdf, pur și simplu tastați acel subiect după aceea scrieți pdf și apăsați introduceți și veți vedea o mulțime de fișiere pdf legate de subiect, faceți clic pe orice, iar pdf-ul dvs. va fi descărcat. .

23. Aflați fontul oricărei imaginiAveți vreo imagine cu un font foarte fain și interesant și doriți care font este acesta? atunci acest site web vă poate fi de folos.

Accesați myfonts.com și încărcați imaginea acelui font pe care doriți să-l cunoașteți, acesta va da numele exact al fontului.

24. Utilizați browserul ca NotePadDoar copiați și inserați codul dat în browserul dvs. și puteți utiliza cu ușurință browserul Chrome sau Firefox ca un Notepad real
Code: data:text/html,%20<html%20contenteditable><Title>Notepad</Title>

25. Reda videoclipuri sau MP3 în Chrome

Da! puteți reda orice fel de videoclip sau melodie în google chrome doar trageți videoclipul în chrome și boom! chrome va reda acel videoclip pentru tine ca orice player media.
 

ZaraZa

SuperModerator
SuperModerator
Joined
Feb 18, 2019
Messages
114
Reaction score
325
Points
63
Credits
104
Foarte folositor!!
Unele nu le știam :D
La faza cu type:„password” // text :)) câte întrebări aveam gen cum am făcut să le arate parola :D și după te mai și „înjurau” gen că le-ai spart contul :D
 

KinKade

Banned
Banned
Joined
Apr 22, 2020
Messages
11
Reaction score
1
Points
1
Credits
0
Multumim pentru info, la toti prietenii le stiam parolele :))
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top