[WARGODS] TUTORIAL - CUM IL FACEM/CITIM !

Antharas

Member
Premium
Owner server
Mar 3, 2019
37
14
8
Munchen, Germany
Este vorba de programul de scanare de hack-uri "WarGods".
Mai jos avem toti pasii de folosire a acestui program.

Pasul 1 : Rularea jocului Counter-Strike 1.6.
-> Pentru ca programul sa poata scana, trebuie NEAPARAT sa aveti Counter-Strike 1.6 deschis si sa ruleze. In alte cuvinte, conectati-va la un server de CS, in timp ce urmati toti pasii de mai jos!

Pasul 2 : Download.
-> Puteti downloada programul de pe site-ul: http://www.wargods.ro/wcd/download.php
Pasul 3 : Deschidere program.
-> Dupa ce ati downloadat programul, il puteti gasi in folder-ul unde a fost setat in prealabil sa fie trimise download-urile.
Pasul 4 : Scanarea.
-> Scanarea este foarte rapida, durand mai putin de 5-10 secunde, vezi imaginea de mai jos. Dupa ce apasati butonul "Scan", asteptati.

Pasul 5 : Copierea si afisarea link-ului raportului facut de scanare.
-> Dupa ce scanarea a fost terminata, PC-ul va auto-salva link-ul raportului in clipboard, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati CTRL+V sau click dreapta si Paste pe un chat, postare forum, etc. Link-ul respectiv poate fi deschis de oricine da click pe el pentru a vedea raportul scanarii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
REZULTATE SCANARE

1. Jucatorul NU FOLOSESTE hack-uri: CULOARE ALBASTRA pe fundalul scrisului.

2. Jucatorul FOLOSESTE hack-uri: CULOARE ROSIE pe fundalul scrisului.


In functie de rezultatul scanarii, puteti actiona in consecinta. Puteti folosi acest program asupra jucatorilor STEAM ON/OFF. Puteti sa-l folositi ori de cate ori credeti ca este necesar, chiar daca sa zicem, ati scanat acelasi jucator acum 2-3 zile. Ca masura de siguranta, puteti sa o faceti odata cu niste SS-uri. In acest fel, aveti o dubla verificare a jucatorului.
 
>

About us

  • OnForum.net is a resource community where aspiring webmasters and designers can share content and receive support for a wide variety of software platforms. We are working every day to make sure our community is one of the best.

Our community is hosted by

  • Găzduire Web - Namebox
  • Follow us