Metin2 Manager Ticket System [version 0.0.5] by Vegas

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Vanilla

Elite
Elite
Credits
1,190
Manager Ticket System

The system is working ^^

I use it myself and have no problem with it.

If, after adding the system, the character crashes you when you log in

packet_info.cpp

change from:

Code:
Expand Collapse Copy
#ifdef ENABLE_TICKET_SYSTEM
    Set(HEADER_CG_TICKET_OPEN, sizeof(TPacketCGTicketOpen), "TPacketCGTicketOpen", false);
    Set(HEADER_CG_TICKET_CREATE, sizeof(TPacketCGTicketCreate), "TPacketCGTicketCreate", false);
    Set(HEADER_CG_TICKET_REPLY, sizeof(TPacketCGTicketReply), "TPacketCGTicketReply", false);
    Set(HEADER_CG_TICKET_ADMIN, sizeof(TPacketCGTicketAdmin), "TPacketCGTicketAdmin", false);
    Set(HEADER_CG_TICKET_ADMIN_PAGE, sizeof(TPacketCGTicketAdminChangePage), "TPacketCGTicketAdminChangePage", false);
#endif
to:
Code:
Expand Collapse Copy
#ifdef ENABLE_TICKET_SYSTEM
    Set(HEADER_CG_TICKET_OPEN, sizeof(TPacketCGTicketOpen), "TPacketCGTicketOpen", true);
    Set(HEADER_CG_TICKET_CREATE, sizeof(TPacketCGTicketCreate), "TPacketCGTicketCreate", true);
    Set(HEADER_CG_TICKET_REPLY, sizeof(TPacketCGTicketReply), "TPacketCGTicketReply", true);
    Set(HEADER_CG_TICKET_ADMIN, sizeof(TPacketCGTicketAdmin), "TPacketCGTicketAdmin", true);
    Set(HEADER_CG_TICKET_ADMIN_PAGE, sizeof(TPacketCGTicketAdminChangePage), "TPacketCGTicketAdminChangePage", true);
#endif
I also recommend blocking signs here gives an example

Code:
Expand Collapse Copy
bool CTicketSystem::IsDenied(LPCHARACTER ch, char* argument)
{
static char dwListDenied[] = {
// '?',
// '*',
//'$',
//'!',
// '/',
//'>',
//'<',
// '|',
// ';',
//':',
//'}',
//'{',
//'[',
//']',
'%',
'#',
'@',
'^',
'&',
'DROP',
'drop',
// '"',
// '\'',
// '\\',
'TRUNCATE'
};

std::string strLine = argument;

for (int i = 0; i < _countof(dwListDenied); i++)
{
if (strLine.find(dwListDenied[i]) != std::string::npos)
{
ch-> ChatPacket (CHAT_TYPE_INFO, "You can not use special characters in a message.");
return true;
}
}

return false;
}

/[CODE]

[REPLYANDTHANKS]https://mega.nz/#!IJtBTaRb!yWAWMo3kYDEl8k5T05X5si5YFfV_tMkEaJIbvWAKQOM[/REPLYANDTHANKS]

Thank you for sharing with the community. But encode this bug or not ??? thanks, answer me

Thanks a lot Vanilla! I'm gonna test it!

Anyway guys, here the DOWNLOAD it was in the code by vanilla at the bottom

Cause it is in the code tab xD even i was try to find it! anyway just click on the download word of my previous comment

Back