Oferta webhost Ionos

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sonia

Administrator
Administrator
Credits
1,338
Ca de obicei cand descopar ceva trebuie sa va informez ca na , asa e frumos . A trebuit sa imi mut blogul si am zis ca e ocazia perfecta sa incerc alt webhost nu cel pe care il folosesc in prezent de la Namebox (care apropo este excelent , nu am ce sa ii reprosez). Si uite asa am descoperit oferta asta de la Ionos
d6a5758b6ed09e36ce561139d64ce9b2.png

Cu 3 euro pe un an!Deci pe un an ,nu pe o luna am luat un ditai webhostul :)) .
O sa spuneti " bine, bine dar esti constienta ca dupa 1 an o sa platesti foarte mult ?"
E logic , stiam de la inceput ca asa va fi doar ca dupa anul asta o sa ma mut. In fond este vorba despre un blog nu e mare filosofie .
Pe mine m-a interesat mai mult sa vad daca e adevarata promotia ,daca functioneaza webhostul sau e vreo prostie si ce sa vezi ,functioneaza .
Cu toate ca mi-a fost greu pana m-am prins cum functioneaza panoul ala de client ... invatata cu cpanel unde din 2 clickuri am rezolvat tot sau daca imi e lene ,ii rog pe aia de la host sa imi urce fisierele :)) ei bine la Ionos iti cam faci treaba singur pentru ca suportul cam lasa de dorit . Am pus o intrebare si am primit raspuns a doua zi :rolleyes:
2J5z5tB.jpg

Norocul e ca au tot felul de tutoriale unde explica efectiv detaliat ce trebuie sa faci ...trebuie sa fii chiar prost sa nu reusesti sa iti instalezi site-ul .
Eu zic ca daca vrei sa incepi un proiect si nu ai prea multi bani,nu iti permiti sa platesti lunar 5 euro de exemplu sau poate nu vrei sa ii platesti , cu 3 euro ai un webhost de toata frumusetea pe un an de zile ... pomana nu altceva 😅
Daca aveti deja servicii de la Ionos mi-ar placea sa citesc si alte pareri despre ei ... la mine e cam devreme sa vorbesc despre cat de bune sunt serviciile pe care le ofera pentru ca folosesc hostul de vreo 2 zile nu mai mult. :p

Functioneaza perfect . Am o saptamana de cand am mutat blogul la Ionos si nu am avut nici cea mai mica problema pana acum . Am facut si doua conturi de mail , totul merge bine.
Urmatorul update o sa il fac cel mai probabil peste o luna ,doua .

Back