Metin2 DracaryS Renewal Affect Shower (Last & Full)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Le renouveau affecte la douche

DESCRIPTION​

• Je réécris tout le code pour affecter la douche (nettoyage des codes mauvais et anciens).
  • Dispose d'un algorithme de suppression d'effet. Ainsi, si certains types d'effets peuvent être supprimés du lecteur, il suffit d'insérer l'index du type d'effet dans une fonction statique.
  • Doté d'un algorithme d'infobulle. L'infobulle affiche la description, les données du point et l'heure de fin.
  • Le système dispose d'un algorithme de tri. Il possède deux variables X et Y, que vous pouvez définir comme vous le souhaitez.

TÉLÉCHARGER

*** Texte caché : ne peut être cité. ***

[/BECQUET]
ty for that

A megújulás hatással van a zuhanyra

LEÍRÁS​

• Újraírtam az Affect Shower összes kódját (rossz és régi kódok tisztítása).
  • Van egy affektus-eltávolító algoritmusa. Tehát, ha bizonyos affektustípusok eltávolíthatók a lejátszóról, akkor csak el kell helyezni az affektustípus indexét a statikus függvényben.
  • Eszköztipp algoritmussal rendelkezik. Az eszköztipp megjeleníti a leírást, a pontadatokat és a befejezési időpontot.
  • A rendszernek van rendezési algoritmusa. 2 változója van, X és Y, így az 1-1 arányt úgy állíthatod be, ahogy szeretnéd.
[MÉDIA=youtube]__All2zQNP8[/MÉDIA]

LETÖLTÉS

*** Rejtett szöveg: nem idézhető. ***

A megújulás hatással van a zuhanyra

LEÍRÁS​

• Újraírtam az Affect Shower összes kódját (rossz és régi kódok tisztítása).
  • Van egy affektus-eltávolító algoritmusa. Tehát, ha bizonyos affektustípusok eltávolíthatók a lejátszóról, akkor csak el kell helyezni az affektustípus indexét a statikus függvényben.
  • Eszköztipp algoritmussal rendelkezik. Az eszköztipp megjeleníti a leírást, a pontadatokat és a befejezési időpontot.
  • A rendszernek van rendezési algoritmusa. 2 változója van, X és Y, így az 1-1 arányt úgy állíthatod be, ahogy szeretnéd.
[MÉDIA=youtube]__All2zQNP8[/MÉDIA]

LETÖLTÉS

*** Rejtett szöveg: nem idézhető. ***
Köszönöm szépen.

Renewal Affects Shower

DESCRİPTİON​

• I re-write all code for affect shower(cleaning bad and old codes).
  • Has remove affect algorithm. So if some affect types can remove from player, you just need put affect type index in static function.
  • Has tooltip algorithm. Tooltip shows description, point datas and end time.
  • System has sort algorithm. Has 2 variable X and Y so you set like your 1-1 want.

DOWNLOAD

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
ty

Renewal Affects Shower

DESCRİPTİON​

• I re-write all code for affect shower(cleaning bad and old codes).
  • Has remove affect algorithm. So if some affect types can remove from player, you just need put affect type index in static function.
  • Has tooltip algorithm. Tooltip shows description, point datas and end time.
  • System has sort algorithm. Has 2 variable X and Y so you set like your 1-1 want.

DOWNLOAD

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
test

Back